Vepřové s knedlíkem a zelím ADVENTURE MENU
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení produktu
vepřová plec (30%), bramborové špalíčky(28%) (pšeničná mouka, bramborové vločky /SO2/, pšeničná krupice, sůl, vaječná směs, koření), zelí kysané (26%)(zelí, voda, sůl, kmín), řepkový olej, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, cukr, česnek, ocet, sůl, kmín, pepř.
Nutriční hodnoty
100 g | Jídlo | ||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | kcal | 139 | 556 |
Energetická hodnota | kJ | 584 | 2336 |
Tuk | g | 4,3 | 17,2 |
Nasycené tuky | g | 1,4 | 5,6 |
Bílkoviny | g | 7,6 | 30,4 |
Sacharidy | g | 17,4 | 69,6 |
Cukry | g | 5,2 | 20,8 |
Sůl | g | 1,3 | 5,3 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo |
---|---|
Složení: | vepřová plec (30%), bramborové špalíčky(28%) (pšeničná mouka, bramborové vločky /SO2/, pšeničná krupice, sůl, vaječná směs, koření), zelí kysané (26%)(zelí, voda, sůl, kmín), řepkový olej, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, cukr, česnek, ocet, sůl, kmín, pepř. |
trvanlivost: | 25.10. 2025 |
Hmotnost: | 400 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V Adventure Menu jednoduše věříme, že i ty můžeš jíst lépe na svých cestách. Užij si každý moment na svých dobrodružstvích se skvělou chutí, 100% přírodní energií a tou nejjednodušší přípravou. Představujeme ti Adventure Menu... První opravdové jídlo na cesty již od roku 2010.
Máme jídla jak hotová pro okamžité ohřátí, tak od roku 2019 i sušená, která vynikají svou nízkou vahou, ale především techonologií sušení a to vše tvoříme ve vlastní kuchyni v ČR v Trutnově.
Nový způsob sušení hotových jídel, který je šetrný k jídlu, zajistí rychlou rehydrataci a současně zajistí jídlu naprosto stejnou chuť, vůni a nutriční hodnoty, jakoby bylo čerstvý. A co je na tom nejlepší, spotřebujeme tím zhruba o 30% energie míň. To nám pomohlo zachovat nejkvalitnější suroviny a ruční práci a přitom zajistit konkurenceschopnou cenu.
Teď už konečně můžeme s klidným srdcem říct, že máme to nejkvalitnější outdoor jídlo opravdu pro kohokoli, od aktivních rodin s dětmi až po profesionální horolezce.“